elinkaari on pidempi

Huolletun kiinteistön

Jätä kiinteistön huolto ammattilaisten käsiin


Kiinteistöhuoltoa asuin- ja teollisuuskiinteistöihin yhteistyössä Kerahuolto Oy, Jarkon Rakennuspalvelu Oy ja E-Sähkö kanssa. Huollettu ja hyvin hoidettu kiinteistö säästää rahaa, aikaa ja energiaa siksi ei ole ihan sama kenelle kiinteistön huollon antaa.  Suoritamme kiinteistöhuoltoa pääsääntöisesti Uudenmaan alueella. 

e-sahko

E-Sähkö

Taito, kokemus ja nopeus ovat toimintamme runkoverkko!
E-Sähkö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva sähköurakointiyritys, joka on sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsenyritys. Kuulumme urakointiluokkaan S1.
• Sähköasennukset
• Kiinteistöjen sähköhuolto
• Tietoverkkoasennukset
• Valvontajärjestelmät
• Kiinteistöjen lämpökaapelit

Lue lisää E-Sähköstä

kerahuolto

Kerahuolto

Kerahuollolla kiinteistönhuoltokokemusta vuodesta 1982 ja kokemusta yli 50 000 vuosittaisen huoltotehtävän hoitamisesta. Todistetusti toimialan parhaat laatupisteet Suomessa. Kerahuollon toimintaperiaate on syntynyt lähtökohdasta, jossa asiakastarve on syvässä ytimessä. On Suomalaisten ongelma, että kansalaisomaisuudesta ei huolehdita sillä pieteetillä, kuin olisi tarpeen. Kiinteistökanta vaatii huoltoa – ennen kaikkea aktiivista, välittävää ja ennakoivaa huoltoa. Kerahuolto tarjoaa palvelukattauksen, jonka keskiössä on välittäminen, suomalaiset kodit ja raudanluja ammattitaito.

Lue lisää Kerahuollosta

Jarkon-rakennuspalvelu

Jarkon Rakennuspalvelu

Jarkon Rakennuspalvelu on vuonna 2006 perustettu korjausrakentamiseen ja homevauriokorjauksiin erikoistunut rakennusalan yritys. Jarkon Rakennuspalvelu työllistää 12 rakennusalan ammattilaista. Jarkon Rakennuspalvelun omistaa järvenpääläinen Jarkko Piipponen, jolla on yli 15 vuoden kokemus ja vahva ammattitaito korjausrakentamisesta. Jarkon rakennuspalvelusta löytyy paljon erikoisosaamista korjausrakentamisessa, mm. home- ja kosteusvaurio-,  voc-ongelmien, vesikattojen- ja palovahinkojen korjaustyöt, tasoite- ja rappaustyöt, ulko- ja sisäpintaremontit ja puusepäntyöt.

Lue lisää Jarkon Rakennuspalvelusta

Kiinteistöhuollon asioissa