tapahtuman onnistumisesta

 

huolehtia

Anna meidän

Tapahtumajärjestelyt


Matti Järvinen tarjoaa pitkällä ja vankalla kokemuksellaan erilaisia tapahtumajärjestäjän palveluja yrityksille ja yksityisille henkilöille, jonka osaamiseen ja ammattitaitoon voit luottaa. Kokemusta on messu- ja tapahtumajärjestäjänä mm. Karjalaturnauksesta. Tietysti valmis yhteistyöverkosto on A ja O, joka takaa monipuolisen tapahtumakokonaisuuden järjestämisen.

Tarjoamme yksityiset ja yritysten tapahtumien järjestämisen alkaen tyhjästä, suunnittelemme tapahtuman kaaren aina loppuun asti. Tapahtumiin on mahdollista saada ”bilebändi” solistien kera. Huolehdimme kaikesta ilman että sinun tai kenenkään muunkaan tarvitsee huolehtia tilaisuuden onnistumisesta – voitte nauttia tapahtumasta ilman epävarmuutta ja stressiä. Ja kaikkein tärkeintähän on tietysti että läsnäolijat viihtyvät ja heille jää hyvä ja jopa ikimuistoinen muisto tapahtumasta.

Yhteistyössä mukana Mainos Andersson

Mainos Andersson Oy hoitaa messuosastot ja näyttelypalvelut suunnittelusta toteutukseen. Tapahtumatuotanto, mainostekstiilit, graafinen suunnittelu, esitteet, julisteet, tarrat & tulosteet. Auto & ikkunateippaukset, roll-upit, kyltit & opasteet. Banderollit, kankaat & liput. Kaiverrukset, www-sivut, valokuvauspalvelut & yritysvideot. Luotettavaa mainospalvelua jo vuodesta 1950. Ota yhteyttä www.mainosandersson.fi 

MA-logo

Anna meidän huolehtia tapahtumasi järjestelyt